kom igen fanny, upp med tassarna ;D


ordningen återställt, nästan.

nu är nästan allt som det ska, älsklingen är hemma igen efter en sväng till kramfors, nu är det bara nemo som saknas, det är så tomt här utan honom. men han lär ha det awesome hos far sin och denna vecka har snart gått och då kommer han hem hit igen.

idioter #2

jag har kommit fram till att dom manliga bussförarna hos ULTRA (umeå lokaltrafik ab) är helt inkompetenta. varje vardag åker jag från röbäck med linje 6 som ska gå 16:07, när det är en kvinnlig förare så är bussen alltid i tid men när det är en manlig förare så är den aldrig i tid, alltid ca. 5-15min sen.
jag förstår verkligen inte vad det beror på, men beröm ska kvinnorna ha.

22 bullets

http://www.imdb.com/title/tt1167638/

rekomenderas starkt, fransk action är alltid bra.

älsklingarna

idag åkte mina älsklingar till kramfors, mikka kommer som tur är hem imorgon men nemo är borta en hel vecka. enda fördelen med det är att man får ha tvspelet ifred.
men det kommer vara tomt i sängen inatt, ingen att kramas med alls.

snuset

som många gånger tidigare så tog min snus slut idag och jag får ju inte lön fören imorgon, men idag var vi ute på ett jobb och det var några elektriker där så jag frågade dom: -är det någon av er som snusar? -nej. säger dom i kör. chefen min: -om du är utan kan vi svänga förbi lill-ica så du får köpa. -har inga pengar med mig så det behövs inte. -då får du låna av mig, vill ju inte att du ska bli grinig på eftermiddan ;) störtskön chef man har :D

lol

Lol åt tjejen på bussen i morse som satt o halvsov, vaknade till för att plinga och lyckades somna om innan hon skulle kliva av så hon missade hållplatsen.

what comes before part-B?... PART-Ay!

igår blev det inte att sitta i soffan hela dagen, vi gick på promenad för att köpa present till en blivande 7åring som nemo ska på kalas hos idag, vi var även på en del möbelaffärer och kollade på soffor, blev utskällda för att hunden som vi var hundvakt åt gick till attack mot folk som gick förbi där hon satt kopplad utan för en affär, hon hade ca. 0,5m koppel att röra sig på, så jo tjena. kärringen blev idiot förklarad!

men nu har vi fixat star wars-outfit åt nemo så nu ser han ut som en äkta jedi, plus lite smink som mikka tyckte att jedi's har ?!

so far so good

jag och nemo klev upp vid 08:30, mikka ligger fortfarande och sover. vi började dagen med lite tv-tittande, lite käkande, sen har jag varit ut och rastat grannens hund och gett henne mat(hunden alltså), efter det diskade jag medans nemo har spelat transformers: war for cybertron på sexboxen. resten av dagen hoppas jag att jag får tillbringa här i soffan, det är ju soligt ut så där vill man ju inte vara i onödan.

donken

har ikväll ätit mcfeast & co. tog bussen två hållplatser för att sedan gå till mcdånalds för att köpa finmaten till mig och babe. har nu ätit upp min gomat, den va god. men nu har jag ångest, kommer bli så fet.

f.ö. mikka är full och dryg, drygare än mig t.o.m.

Idioter

folk som står länge och väl och väntar på bussen, väl medvetna om att bussen snart kommer, men ändå väntar till dom står framme vid chaffisen med att ställa ner väskan, ta av sig handskarna och stoppa dom i fickan, rota i varje ficka efter börsen, för att sedan rota i börsen efter betalmedel för att kunna betala för resan.

förbered gott folk, förbered!

grooveshark

nu finns det en liten musikspelare till höger här på min blogg, så nu kan alla min läsare (ca. 1 miljon stycken) lyssna på samma musik som mig ;D

vill du ha en egen spelare finns det att ordna på grooveshark's widget-maker.

kallt och tomt

Sitter i fikarummet på jobbet och funderar på om jag ska släpa mig ut i kylan för att boka tid till kattsterilicering, älsklingen vill ju att jag gör det. Själv skulle jag vilja ha en snus eller cigg. Någon som vill komma och bjuda på en?

up and running, again.

då va bloggen uppe igen :)
jag kände att jag måste ha något sätt att yttra mig på nu när jag har avslutat mitt konto på FB(som jag sa att jag aldrig skulle skaffa).
här kommer jag bara skriva dynga som ingen ändå vill läsa, men det är bara för min egen skull jag gör detta.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0